Partners van feestweek Zwaanshoek

arthodent

Keuze uit ruim 10.000 dentale artikelen ✓ Gratis verzenden vanaf € 100,- ✓Vakkundig advies door onze medewerkers ✓ Scherpe en heldere prijsstelling.

toeter sky handling bv

Toeter Sky Handling B.V. is een internationaal bedrijf waar alle luchtvracht gerelateerde handelingen voor u tot in de puntjes verzorgt worden.

Batifol

Batifol is een restaurant en bar op een van de beste locatie’s van Heemstede met het grote terras zit je heerlijk buiten. Maar er kan ook erg goed binnen …

taxi randstad

Taxi Randstad is een professional taxibedrijf voor de regio Haarlem (Schiphol, Haarlem,Hoofddorp,Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal).

ad vester verhuur

Loodsen verhuur Zwaanshoek. Goedkoop een opslagruimte huren in Haarlemmermeer.

clean trend

Clean Trend BV is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf gevestigd in Hoofddorp en in 2022 21 jaar bestaat.

donar groen

DONAR Groen is dé webwinkel voor al uw tuingereedschap. Met een grote voorraad en scherpe prijzen. Vandaag besteld = Morgen in huis!

com control

ComControl is al sinds 2004 een serieuze partner op het gebied van zakelijk telefonie.

kroon administratie

Verstraten & Bergkamp

Neem dan contact op met Verstraten & Bergkamp. Vanuit ons administratiekantoor in…

3D drilling bv

3DDrilling | Horizontaal Gestuurd Boren. 3DDrilling bestaat sinds januari 2014. Door onze jarenlange ervaring als boormeesters en projectleider kunnen wij …

peltex workwear

Peltex workwear is een groothandel in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

omr

Onderhoud Montage en Reparatie Zwaanshoek. Klein- en grootvak stelling, Pallet stelling, Draagarm stelling, Entresolvloer.

dick reus keurslager

Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden.

van der linden transport

Van Der Linden verzorgt al meer dan 115 jaar transport door Europa.

Handelskwekerij Bloemenhof

Handelskwekerij Bloemenhof. Wij zijn de kwekerstak van Bloemenhof Heemstede.

Gibreto

Gibreto is uw partner in webdesign voor het ontwikkelen van uw website, webwinkel en drukwerk.

As Safe As Possible

As Safe As Possible is gespecialiseert in het opleiden van uw werknemers tot verantwoordelijke bedrijfshulpverleners.

andre vester

Goedkoop een opslagruimte huren in Haarlemmermeer. … Wij bieden opslagruimtes voor wie een oplossing zoekt bij gebrek aan ruimte.

petit restaurant de kemphaan

Snackbar de Kemphaan, Zwaanshoek. 432 vind-ik-leuks

tuincentrum global garden

Wij zijn een compleet tuincentrum dat jaarrond een breed en uniek assortiment voert van bomen, kamerplanten, tuinplanten, seizoensproducten en aanverwante …

loof

Timmer en Onderhoudsbedrijf Loof uit Zwaanshoek is een klusbedrijf in Noord-Holland

rinus jacobs

Rinus Jacobs Verwarming & Verkoeling. Onderhoud – Installatie – 24uurs service

kringloop het zwaantje

De Stichting Sociale Kringloopwinkel ‘t Zwaantje is in 2007 opgericht met als doelstelling om zowel mensen als goederen een tweede kans te geven

gemeente Haarlemmermeer

Officiële website van de gemeente Haarlemmermeer

hbb groep

Wij ontwikkelen en bouwen met passie & gedrevenheid bijzondere projecten. Wij zetten in op totaal trajecten waarbij we opdrachtgevers en partners ontzorgen.

avis van riel

‘Wij overbruggen voor u een lastige periode’. Wij zijn een klein, informeel kantoor in de gemeente Haarlemmermeer dat hoogwaardige juridische …

A.van den broek

A.van den broek is een Timmer en Onderhoudsbedrijf uit Zwaanshoek dat in 2000 is gestart en alle werkzaamheden in en om het huis voor u kan …

Telwerk B.V

Telwerk B.V. is een organisatie die (verkeers)onderzoek verricht in heel Nederland.

powermind

EFT is een methode waarmee je negatieve emoties kunt neutraliseren dit kan gebruikt worden bij volwassenen en kinderen

nr automatisering

NR Automatisering verzorgt graag de ICT dienstverlening voor uw onderneming. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen in kaart ten aanzien van …

Corendon

Met Corendon ga je zorgeloos op vakantie. Boek voordelig met onze laagste prijsgarantie. Vind je vakantie makkelijk & snel op Corendon.nl

YourGift

YourGift is het cadeau voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, bedankjes of als eindejaarsgeschenk! Je kunt de kaart zelfs personaliseren naar eigen …

ASC-Fysio

ASCFysio is begin dit jaar gestart met een dependance in Zwaanshoek!

Snoeks Wonen

Familiebedrijf Snoeks Wonen wordt gerund door broers Richard & Michael Snoeks en bestaat al ruim 65 jaar. Deze vakmannen hebben het bedrijf in de afgelopen …

24 people

24People is het uitzendbureau wat ambities samenbrengt. Wij zijn het uitzendbureau voor Automotive, Logistiek, Horeca en Techniek.

gall & gall Warmerdam

Gall & Gall is dé drankspecialist sinds 1884. Koop je wijn, whisky, champagne, bier of sterke drank eenvoudig online

P. Luyben & zn

Wij, P. Luyben & zn. Grond en sloopwerken verhuur Hydraulische kranen zijn al ruim 30 jaar breed inzetbaar binnen de GWW sector.

w l l van der peet

Veel informatie over W.L.L. van der Peet Handel en Dienstverlening, gevestigd in Zwaanshoek en geregistreerd bij de KvK

Ventraco

Ventraco brengt sinds 1991 de kwalitatief hoogwaardige pigmenten Colorfalt en Ferrotone op de Europese markt om asfalt en beton te kleuren.

strictly blended

geluid-technicus, mastering-engineer, vinyl laquear cutting, web-design, illustrator, logo-design…. anything creative!!!

Waarom Partner worden van teamfeestweek Zwaanshoek?

Wij staan voor samenbrengen en verbinden van mensen uit ons dorp maar ook daarbuiten. Wij doen dit met laagdrempelige evenementen voor jong en oud vaak zijn deze evenementen gratis toegankelijk dit vinden wij zeer belangrijk.

Een kleine greep uit ons evenementen pakket. De jaarlijkse sinterklaas intocht, kindervakantie week met hutten bouw, feestweek met diverse artiesten en drive-inn shows, pubquizzen, kinderdisco’s en samen eet avonden voor de senioren. We hebben dus echt voor iedereen een evenement in ons programma.

 

Team feestweek Zwaanshoek organiseert al meer dan 10 jaar evenementen wij vallen onder stichting Dorpshuis Zwaanshoek en hebben hiermee een vaste locatie voor onze evenementen.

Wil u ons helpen dit nog jaren lang mogelijk te maken?
Neem dan contact met ons op via ons contact formulier of stuur ons een email. Alvast hartelijk dank voor uw partnerschap.

Share This