Partners van feestweek Zwaanshoek

clean trend

Clean Trend BV is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf gevestigd in Hoofddorp en in 2022 21 jaar bestaat.

donar groen

DONAR Groen is dé webwinkel voor al uw tuingereedschap. Met een grote voorraad en scherpe prijzen. Vandaag besteld = Morgen in huis!

arthodent

Keuze uit ruim 10.000 dentale artikelen ✓ Gratis verzenden vanaf € 100,- ✓Vakkundig advies door onze medewerkers ✓ Scherpe en heldere prijsstelling.

kroon administratie

toeter sky handling bv

Toeter Sky Handling B.V. is een internationaal bedrijf waar alle luchtvracht gerelateerde handelingen voor u tot in de puntjes verzorgt worden.

Verstraten & Bergkamp

Neem dan contact op met Verstraten & Bergkamp. Vanuit ons administratiekantoor in…

3D drilling bv

3DDrilling | Horizontaal Gestuurd Boren. 3DDrilling bestaat sinds januari 2014. Door onze jarenlange ervaring als boormeesters en projectleider kunnen wij …

ad vester verhuur

Loodsen verhuur Zwaanshoek. Goedkoop een opslagruimte huren in Haarlemmermeer.

omr

Onderhoud Montage en Reparatie Zwaanshoek. Klein- en grootvak stelling, Pallet stelling, Draagarm stelling, Entresolvloer.

hbb groep

Wij ontwikkelen en bouwen met passie & gedrevenheid bijzondere projecten. Wij zetten in op totaal trajecten waarbij we opdrachtgevers en partners ontzorgen.

dick reus keurslager

Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden.

Gibreto

Gibreto is uw partner in webdesign voor het ontwikkelen van uw website, webwinkel en drukwerk.

andre vester

Goedkoop een opslagruimte huren in Haarlemmermeer. … Wij bieden opslagruimtes voor wie een oplossing zoekt bij gebrek aan ruimte.

tuincentrum global garden

Wij zijn een compleet tuincentrum dat jaarrond een breed en uniek assortiment voert van bomen, kamerplanten, tuinplanten, seizoensproducten en aanverwante …

kringloop het zwaantje

De Stichting Sociale Kringloopwinkel ‘t Zwaantje is in 2007 opgericht met als doelstelling om zowel mensen als goederen een tweede kans te geven

gemeente Haarlemmermeer

Officiële website van de gemeente Haarlemmermeer

avis van riel

‘Wij overbruggen voor u een lastige periode’. Wij zijn een klein, informeel kantoor in de gemeente Haarlemmermeer dat hoogwaardige juridische …

A.van den broek

A.van den broek is een Timmer en Onderhoudsbedrijf uit Zwaanshoek dat in 2000 is gestart en alle werkzaamheden in en om het huis voor u kan …

Telwerk B.V

Telwerk B.V. is een organisatie die (verkeers)onderzoek verricht in heel Nederland.

nr automatisering

NR Automatisering verzorgt graag de ICT dienstverlening voor uw onderneming. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen in kaart ten aanzien van …

Snoeks Wonen

Familiebedrijf Snoeks Wonen wordt gerund door broers Richard & Michael Snoeks en bestaat al ruim 65 jaar. Deze vakmannen hebben het bedrijf in de afgelopen …

gall & gall Warmerdam

Gall & Gall is dé drankspecialist sinds 1884. Koop je wijn, whisky, champagne, bier of sterke drank eenvoudig online

P. Luyben & zn

Wij, P. Luyben & zn. Grond en sloopwerken verhuur Hydraulische kranen zijn al ruim 30 jaar breed inzetbaar binnen de GWW sector.

strictly blended

geluid-technicus, mastering-engineer, vinyl laquear cutting, web-design, illustrator, logo-design…. anything creative!!!

rinus jacobs

Rinus Jacobs Verwarming & Verkoeling. Onderhoud – Installatie – 24uurs service

Waarom Partner worden van teamfeestweek Zwaanshoek?

Wij staan voor samenbrengen en verbinden van mensen uit ons dorp maar ook daarbuiten. Wij doen dit met laagdrempelige evenementen voor jong en oud vaak zijn deze evenementen gratis toegankelijk dit vinden wij zeer belangrijk.

Een kleine greep uit ons evenementen pakket. De jaarlijkse sinterklaas intocht, kindervakantie week met hutten bouw, feestweek met diverse artiesten en drive-inn shows, pubquizzen, kinderdisco’s en samen eet avonden voor de senioren. We hebben dus echt voor iedereen een evenement in ons programma.

 

Team feestweek Zwaanshoek organiseert al meer dan 10 jaar evenementen wij vallen onder stichting Dorpshuis Zwaanshoek en hebben hiermee een vaste locatie voor onze evenementen.

Wil u ons helpen dit nog jaren lang mogelijk te maken?
Neem dan contact met ons op via ons contact formulier of stuur ons een email. Alvast hartelijk dank voor uw partnerschap.

Share This