Team

Feestweek

Zwaanshoek

Visie

Teamfeestweek richt zich voor activiteiten en evenementen op het dorp Zwaanshoek. Dit betekent ook dat we zoveel mogelijk rondom en in het dorp diverse partners hebben welke onze evenementen mogelijk maken. Zonder onze partners, vrijwilligers en vrienden van, kan teamfeestweek niet bestaan.

Ons product is samenhorigheid, verbinden, koppelen in een prettige en ongedwongen sfeer waarbij iedereen zijn aandeel kan geven. Dit komt tot uiting in onze evenementen en activiteiten. Onze evenementen worden altijd voorzien van iets nieuws of dit nu door nieuwe technologie is of gewoon een knots gek spel. “voor altijd jong”. Kinderen zijn belangrijk er is altijd wat te doen voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt of je nu een kleine of grote portemonnee hebt. Investeren in de toekomst met een lach en uitgestrekte hand.

Toekomstbeeld van de organisatie:

Teamfeestweek kan alleen bestaan door subsidies, donaties en giften. In een steeds veranderende wereld om ons heen leid dit tot grote uitdagingen. We zijn een vrijwilligers organisatie waarin iedereen naast een fulltime baan zich inzet binnen het team. Door verandering en onzekerheden kost het meer tijd om evenementen te organiseren. Ook lopen de kosten op door veranderende milieu en klimaateisen. Onzekerheid bij het organiseren van een evenement is financieel gezien een risico. Als team moeten we constant alert zijn wat er om ons heen gebeurt, dit is lastig voor een vrijwilligersorganisatie als de onze. Hierdoor zijn wij kwetsbaar dit kan directe gevolgen hebben voor onze nabije toekomst.

huisregels

download hier de huisregels van feestweek zwaanshoek in pdf!

Beleid sociale veiligheid

download hier Beleid sociale veiligheid Stichting Dorpshuis Zwaanshoek in pdf!

Share This